台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: hsx6602

I am very glad to meet my&

排长

颍:I scheduled to install high speed internet on coming Thursday . Later I will talk to you often. I knew you have already donated $100. You are a great leader , That's right !

All the best to everyone !

工兵

To you (RU,Ying,Suping,CiCi,SuXing and XY and... ) all:
Oh, my goodness. I was surposed to go to sleep early tonight but I couldn't. I am being so excited to read all above notes from our classmates, especially, we have SuXing's coming up. I am so happy to meet you all through this website. That's right! Let's keeping in touching, everybody. I am looking forward the day for reunion coming in.
Happy New year to everyone!

连长

社区居民

XY:

排长

Jinma: 很开心,我已打通电话给阿雁。多谢! 多多上来聊天吧,不要总是和 Hihi QQ 哦,很挂念你!
XY: 见到你用中文了,了得! 不要再懒惰!
Suzanne: 上星期天阿慈打电话给我,给了我一个很大的惊喜! 我也很想打电话你,但是,每天我完成家务以后,你们东岸已经是午夜,我不敢给你电话。有空你也可以给我电话。Anytime.
Ying: 换了人像,很漂亮! 不过,我还是喜欢有相片的头像。一开贴子就见到你。

工兵

Jinma: 我是凤慈,现在才肯定你是顺卿,24 年没见你,一切可好?在这里的几位同学当中,你是和我一起读书最长时间的一位,还得我们读小学的时候吗?我常到你村去,差不多所有的同学家里都去过。我们小学已不见了,2005年回去家乡,如果没人带路,真的找不到自己的老家.上次回去见了很多同学,但没见到你,他们说你在广州。两年后想再回去,到时一定找你和上次没见的同学聚聚旧.

排长

Cici: Very good!

1万

版主

愿大家开心每一天!

社区居民

排长

各位同学:
你们好! 很挂念! 最惨是我国语拼音不太好,想谈多一下,都有一点难度,我要听你们

学习,要多多练写。

连长

社区居民

xy: 这回你就不用和你的女儿们争电脑了...

工兵

秀英:我有同感!! 每天都上来这里看看,有时想回贴,但没有这么多时间写汉字. I used at lease 15 mins.to finish these Chinese words.