台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: Nglouie

七九届校友雷子钦二千美元赞助金山宗亲庆会

工兵

How come doesn't show?

工兵

公益牛婆:
<div class=ForumPostContentText>

这个车牌你能拿到.证明你很有料.你能帮我再搞一个吗?我要越华--7930711.

***************************************************************************************************************************************************

越华-7930711,我填了表格向交通局申請,有待台山市交通局李杰爵中队长批示。

</div>

我可以帮你说人情.老同学吗.没有问题

工兵

楼上的.可以写点中文吗.\"他们\"认识我.我不认识\"他们\".没有办法.我们是中国的.拜托.拜托

[此帖子已被 哈哈笑 在 2008-7-27 22:42:53 编辑过]

版主

社区居民

tysc:

I would like to say Hi to all of you! Ms 14floor, Can U upload you photos here? So that we can enjoy it!

我真诚向大家问好!十四楼的女士,你是否可以上传你的相片于此,这样我们可以共赏.
(这是上面英文的直译,有时电脑无法输入中文)

版主

社区居民

tysc:
How come doesn't show?

为何(相片)未出现?
(俺也想看相,所以做TYSC的翻译)

工兵

東方兄﹐ thank you very much for your translating. I apologize to all of you who don't understand due to my bad Chinese in-put skill. My \"Ping-ying\" is very very \" 爛\". I only can use \" ping-ying\" to write Chinese,any body have a better idea?

[此帖子已被 tysc 在 2008-7-28 16:01:34 编辑过]

排长

社区居民

唔个细东方兄:百忙中做翻譯,我牛婆稳到麦迪常老师都行埋一边啦!

TYSC同学:你欲我牛婆嘎相还是想睇恩雨的相呢?我正在陶醉伍老师的诗词中!!!

[此帖子已被 公益牛婆 在 2008-7-28 13:24:22 编辑过]

排长

社区居民

丐氏家乡好广 单身返来寄爽 戀上川捞下川 開心齐兴酒一酒

[此帖子已被 公益牛婆 在 2008-7-28 13:31:19 编辑过]

[此帖子已被 公益牛婆 在 2008-7-28 14:00:57 编辑过]

工兵

Dear \"Cow Female\", you are very funny! I like it! I am very interesting about who you are. And who is \"恩雨\" ? I have a feeling that I should know you pretty well before?! What is your last name? Wu?

Sar-chung little cow, Sorry for making your eyes hurt. Feel better now?

Thanks a lot to \"Female Cow\", you are always making every body happy!I really enjoy your writing.

[此帖子已被 tysc 在 2008-7-28 15:57:33 编辑过]

[此帖子已被 tysc 在 2008-7-28 15:59:16 编辑过]

排长

社区居民

DEAR: TYSC卡士木!

好 亞 U !凤 球 啦!买 念 IS WILLIAM LEI !

牛婆东文有限!