台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

What a surprise, I can do it !

1万

版主

苹果

社区居民

If I string my racquet at racquet doctor store, I think I must have to spend more than twenty dollars, and I have to spend more time to wait over there. One of my tennis friends told me that he could do it for me, the cost is twenty five dollars for top spin. Wow ! It is too expensive, because when my string was broken, my nephew did it for me without charge, and I just bought a set of tennis string for about eleven dollars. But, since last year, he went to collage and has been living away from home. So, every thing has changed.......sooner or later, I will buy a string machine I think. then I make a decision to buy my own tennis string machine on the internet about two weeks ago. And today is my first day of stringing my racquet by myself. Oh, to learn something new is not easy at the first two hours, I look up at the manual, it says, ( Tensioning the first main string on a frame is the hardest work a clamp does during a string job. This is because there is no pressure pulling the string in the other direction.) Oh ! My God ! That is why I redo and redo at the first to four strings. even though it is difficult to do it, I still have confidents in myself. soon, I got it, I know how to use a clamps and I put my string tension on 60, I do it step by step, a few hours later, I finish all my job. Yay ! What a great feeling ! I like it ! I'm so happy what i did ! 5/26/2011
一阵清风芳影至 香茶慢品赏帖子

323万

军长

社区居民

There is nothing we can not do, if you want, just do it !
园子里弥漫着湿润的空气, 飘溢着花朵的芬芳, 朝霞映在草端滚动的露珠, 晶莹剔透, 我就这么的望着, 傻傻地望着.

1万

团长

拋開一切忙碌, 迎接–刻悠閑

社区居民

If you are interested in something, you can do it! :-) Congrats! tiny-apple. when am i getting a free tennis lesson from you? I haven't played one this year yet.
Simply the Best!

1万

版主

苹果

社区居民

Thanks focus, anytime, I promise. if I can be a coach.

1万

版主

苹果

社区居民

今天试了那新网线的磅数, 60磅好象太紧了. 很用力打, 下次要穿58磅试试.

版主

社区居民

[quote]引用第4楼tinyapple于2011-05-28 12:48发表的 : 今天试了那新网线的磅数, 60磅好象太紧了. 很用力打, 下次要穿58磅试试. 请用25磅的线试一试。

1万

版主

苹果

社区居民

Wow ! 你估钓鱼呀! 25磅容易穿啊, 如果可以打的话我do想.

2万

39万

军长

写诗而不被称为诗人是罕见 的福

社区居民忠实会员社区劳模最爱沙发

由谷歌翻译 如果我在我的球拍弦的球拍店医生,我想我必须要花费超过二十元,我不得不花更多的时间等待在那里。 我的网球的一个朋友告诉我,他能为我做的,成本只是25美元的上旋球。哇!它太昂贵,因为当我的字符串被打破,我的侄子为我做免费的,我只是买了约11美元的网球设置字符串。 但是,自去年以来,他去拼贴,并已远离家乡。因此,每一件事情改变了.......迟早,我会买一弦机我想。 然后我决定买了大约两个星期前我自己的互联网网球弦机。今天是我自己的球拍穿线我的第一天。 哦,学习新的东西不是在首两小时容易,我看说明书,它说,(张拉在画框上第一主要字符串是最艰难的工作期间,工作一夹弦一样。这是因为没有压力拉向另一个方向的字符串。) 哦!我的上帝!这就是为什么我重做重做,并在第一到四根弦。即使是很难做到这一点,我仍然对自己方的信任。不久,我得到它,我知道如何使用夹子,我把我的60弦的张力,我一步一步来,几个小时后,我完成所有的工作。 耶!多么伟大的感觉!我喜欢它!我很高兴我做了什么! 2011年5月26日
我聆听一组木匠的声音 虽然他已经走了 天空阴晴了好多回 在园子里  弯着腰 恭恭敬敬洒水 我知道土地的润湿程度 简单的栅栏看上去相当牢固 我喜欢就那么站着 像风化 最好整天站着         <浇灌 > 我的博客: http://blog.sina.com.cn/dawen99

1万

团长

社区居民

apple:几浩够你捞啊,连串网线都捞梅

1万

团长

拋開一切忙碌, 迎接–刻悠閑

社区居民

引用第8楼珍尼亚于2011-05-29 02:29发表的 : apple:几浩够你捞啊,连串网线都捞梅
........... 難怪美國的經濟並沒有增長任何地方...因為tinyapple........沒有什麼貢獻.
Simply the Best!