台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: Handsomeboy

[分享]献上当年的畄影,给大家一点回忆!

6万

师长

社区居民

老鸡发达了!对半两家分?几解你唔答∶阿dan唔高又唔矮。又多二十大洋哗。

[此帖子已被 dan 在 2006-10-15 15:40:35 编辑过]

版主

社区居民

QQ

星期天也找下旧相,找到鸡哥送的2张相。

连长

社区居民

多谢鸡兄,阿朗表示谢意。

连长

社区居民

当时应该还有后方车间、齿轮车间影有这类的相,谁有这珍藏,让大家分享啦

排长

我红小兵也很想看看当年风光。

排长

原文由 ynw 发表于 2006-10-15 10:17:59 :
Oldchicken, don't let me guess, please........ I will pay you ten bucks OK.....

应阿朗要求做翻译.

Ynw:老鸡,好心你吾好等我估啦,最多我A十蚊你啦,阴公.

Oldchicken:Ynw,the price of the information is raising now, $20 per question, what do you think?

老鸡:Ynw,价钱已经在提高,现在己涨到$20问一个问题,你认为如何,死未?

Ynw,睇看你丐可怜,讲A你听nit多啦,!1.阿Dan不在前排.2.阿Dan 在后排. 3.阿Dan不是女仔. 4.阿Dan是男仔. 我一共答了你四个问题,4X20=$80,承惠美利坚合众国大洋80.再问另计.

Oldchinken, what a rip off! Don't you think it is too much? I already know the answer. Thank you anyway. He is a handsome man. Am I right? You lost 80 bucks now, Haha

[此帖子已被 ynw 在 2006-10-16 2:03:09 编辑过]

1万

超级版主

老鸡

活跃会员热心会员推广达人宣传达人突出贡献优秀版主论坛元老社区居民

YNW,你甘抵死,我正在估你是谁呢.

6万

师长

社区居民

应是相片中之美女。40US大洋

[此帖子已被 dan 在 2006-10-18 12:56:49 编辑过]

排长

原文由 dan 发表于 2006-10-18 12:54:00 :
应是相片中之美女。40US大洋

[此帖子已被 dan 在 2006-10-18 12:56:49 编辑过]

Hi, dan. I appreciate your wise guessing but the $40 US dollars is too little. How about raise it a little more. I don't mind Canadian dollars because I go to Canada occationally. I can keep the Canadian money to invite you for morning tea when I go there again.

排长

原文由 oldchicken 发表于 2006-10-17 23:05:48 :
YNW,你甘抵死,我正在估你是谁呢.
Hi, Oldchicken. I am not that bad. I suggest you to sleep on two pillows to open your thoughts. I will show up when it is neccessary. Good Luck.