台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: tinyapple

一文一武的兴趣

17万

师长

社区居民忠实会员

QQ
版主的一番感言,真金石良言也,想人生在世,如文武兼备,上可报国,下可安身,再说实际些,文可修身,武可强身,何乐不为呢。版主有此感悟,乃一奇女子也,佩服!佩服!听君一席话,胜读十年书,谢谢!

2万

1万

版主

社区居民

QQ
优秀文章,支持!顺便问一下,苹果园什么时候开班?哈哈!

1万

版主

苹果

社区居民

回 进士usa. 的帖子

进士usa.:好帖,值得顶! (2014-12-13 01:35) 
感谢进士捧场! 谢谢哦!
一阵清风芳影至 香茶慢品赏帖子

1万

版主

苹果

社区居民

回 六叔 的帖子

六叔:A jj好帖,值得顶!     (2014-12-13 01:43) 
感谢六叔热情的顶! 谢谢哦!

1万

版主

苹果

社区居民

回 hw79 的帖子

hw79: 这项运动好吗?  (2014-12-13 01:50) 
79, 想把太阳射下来, 三思哦. 感谢79的别样运动捧场! 谢谢哦!

1万

版主

苹果

社区居民

回 joyli 的帖子

joyli:文武双全真有趣! 祝Ajj和大家节日快乐!  (2014-12-13 02:00) 
感谢 j 靓靓! 谢谢哦! 节日快乐!

1万

版主

苹果

社区居民

回 May-May 的帖子

May-May:好帖,值得顶!谢谢分享! (2014-12-13 02:14) 
感谢May-May捧场! 谢谢哦!

1万

版主

苹果

社区居民

回 樂悠 的帖子

樂悠:非常認同,最好在萍果園習文又習武,相互學習! (2014-12-13 02:30) 
欢迎欢迎, 相互学习是我的荣幸. 感谢樂悠捧场! 谢谢哦!

1万

版主

苹果

社区居民

回 阿莲94306 的帖子

阿莲94306: All I have to do is learn English and working ! 每天工作兼学英文
靓靓, You are awesome, I did the same thing before, but now, I haven't gone to school for long time, it makes me forget some of English. Fortunately, I have been texting with my daughter in English for a few years, and I speak to my tennis friends in English every day, it makes me remember how to spell words and talk. I know learn English is not easy, because the English grammar is completely different from Chinese. Sometimes, we can speak, but we don't know how to write, that is the one of the problem, and the other problem is shy, afraid of speak English with people. now, I have a suggestion, if we talk to people, speak slowly, think slowly, you'll feel good, and will be getting better and better. 有时候要适当地给点压力自己, 用英文与人交流, 就象现在, 你和我对话一样, 要想进步, 就要这么做, 我们一起加油!

1万

版主

苹果

社区居民

回 nylily 的帖子

nylily:非常赞同Tinapple的觀點,人生的过程就是不断学习! (2014-12-13 02:55) 
所以嘛, 我们还是没毕业的小学生. 感谢 nylily 的赞同! 谢谢哦!