台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

祝父亲节快乐! -- Dance With 

1万

92万

版主

天下之友无数,以投缘为佳,天下

社区居民

祝农场所有的父亲们节日快乐!

[MP=440,50]http://gzfile.focus.cn/file/4889/dance[/MP]

亲爱的爸爸
你创造了这个家
然后又创造了我
是你拖着我的手
从昨天走到现在
我亲爱的爸爸
你是我最崇敬的人
我慈祥的爸爸
你是我永远的偶像

女儿终于长大
也有了自己的家
可是在你的眼里
我还会在黑夜里哭泣
担心我被人欺骗上当

没有的事亲爱的爸爸
这只是你心痛的梦幻
因为我不是不幸的人
因为我有一个好爸爸
我要分担你的忧和愁
不再让你为我总担心
我将永远牵着你的手
走向没有尽头的未来

与父共舞

小时候,生活还没有带走所有的天真,
爸爸常把我高高举起,跟妈妈和我跳舞,然后
抱着我旋转直到我睡着。
然后他抱我上楼,
我敢肯定,他爱着我。
如果再有一次机会
和他一起走路
和他一起跳舞
我一定要唱一首永远永远不休止的歌

我会多么多么多么欢喜
能和爸爸再跳一次舞。
爸爸总能让我笑起来,给我安慰

我多么多么多么欢喜
能和爸爸再跳一次舞。
每晚入睡以后
同样的梦境重复出现......

[此帖子已被 雨叶冰竹 在 2007-6-17 12:14:29 编辑过]

营长

社区居民

QQ
JJ你的<农场父亲>有眼光,农场正在变紧金屋了

1万

6万

版主

社区居民忠实会员最爱沙发

父亲节愿父亲们快乐健康!

排长

社区居民

原文由 雨叶冰竹 发表于 2007-6-17 12:13:11 :

祝农场所有的父亲们节日快乐!

[MP=440,50]http://gzfile.focus.cn/file/4889/dance[/MP]

亲爱的爸爸
你创造了这个家
然后又创造了我
是你拖着我的手
从昨天走到现在
我亲爱的爸爸
你是我最崇敬的人
我慈祥的爸爸
你是我永远的偶像

女儿终于长大
也有了自己的家
可是在你的眼里
我还会在黑夜里哭泣
担心我被人欺骗上当

没有的事亲爱的爸爸
这只是你心痛的梦幻
因为我不是不幸的人
因为我有一个好爸爸
我要分担你的忧和愁
不再让你为我总担心
我将永远牵着你的手
走向没有尽头的未来

与父共舞

小时候,生活还没有带走所有的天真,
爸爸常把我高高举起,跟妈妈和我跳舞,然后
抱着我旋转直到我睡着。
然后他抱我上楼,
我敢肯定,他爱着我。
如果再有一次机会
和他一起走路
和他一起跳舞
我一定要唱一首永远永远不休止的歌

我会多么多么多么欢喜
能和爸爸再跳一次舞。
爸爸总能让我笑起来,给我安慰

我多么多么多么欢喜
能和爸爸再跳一次舞。
每晚入睡以后
同样的梦境重复出现......

[此帖子已被 雨叶冰竹 在 2007-6-17 12:14:29 编辑过]

Back when I was a child,
before life removed all the innocence
My father would lift me high and dance
with my mother and me and then
Spin me around 'til I fell asleep
Then up the stairs he would carry me
And I knew for sure I was loved

If I could get another chance,
another walk, another dance with him
I'd play a song that would never, ever end
How I'd love, love, love
To dance with my father again
When I and my mother would disagree
To get my way, I would run from her to him
He'd make me laugh just to comfort me
Then finally make me do just
what my mama said
Later that night when I was asleep
He left a dollar under my sheet
Never dreamed that he would
be gone from me

If I could steal one final glance,
One final step,one final dance with him
I'd play a song that would never, ever end
'Cause I'd love, love, love

Sometimes I'd listen outside her door
And I'd hear how my mother cried for him
I pray for her even more than me
I pray for her even more than me
I know I'm praying for much too much
But could you send back the only
man she loved

I know you don't do it usually
But dear Lord she's dying
Every night I fall asleep and
this is all I ever dream

这首歌不错,几好听.以上是(与父共舞)的英文歌词.大家不彷边听歌边学英文.共祝父亲节快乐!多谢雨叶推选这首歌给我们听!!世上只有爸妈好,有爸妈的孩子才幸福!