台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: snowflake

走进杭廷顿

1万

版主

苹果

社区居民

呆老拜祷放青蛙出去散散心.

连长

社区居民

几天没有来果场,一进来就看到了这么多风景别致的相片,真开心!谢谢snowflake。

23万

师长

社区居民

啱啱打开同学网,大步踏入杭廷顿.哗哗!等我栋正个老化镜,望望天上丢下来的是乜咚咚.唉...呢回不是丢下个林妹妹.(红楼梦里的林黛玉)而是丢下青蛙王子.(童话故事)到此跳水表演呢!这次怎止大吃一惊呵!简直系灵魂差哋出窍.开猛个太阳都会下雨,这不就是L.A吗?睇睇乜谁个杰作.哦,原来系apple到乃揾个呆佬(呆佬祝祷)来放田鸡呀!快快搬呢纠仔来,纠细呢田鸡拧去孖结卖.哈哈哈..

23万

师长

社区居民

风和日丽:
几天没有来果场,一进来就看到了这么多风景别致的相片,真开心!谢谢snowflake。

欢迊日丽到杭廷顿一游,请多多指教.谢谢你,谢谢.

23万

师长

社区居民

李维:
snowflake:真的风景优美,有机会一定要漫步欣赏!

李维L.A还有好多好玩.风景好靚的好去处哇!建议抽空飞过来游一游啦!嘻嘻.

23万

师长

社区居民

天涯雨:
tiny.apple:

好漂亮的风景!

青朗的天气下大雨,

风雲突变青蛙无处藏.

小apple;好嘢喔!晴天都让你变成下大雨,青蛙都跳走了(用firefox观看)。

天涯雨:丐回揾到你咯!你够气够力,来来抓住个纠仔纠田鸡非你莫属..

1万

版主

苹果

社区居民

天涯雨:
snowflake:
天涯雨:

snow jjA唐人街真糸咁好?有大肥鸡随街跳等你捉?你梗糸虾我未去过哩!

三C jj:你呢个即糸全鸡宴咁话啦,糸未?再加个苹果仔当dessert? 唔错!几時有得请我食吖?

天涯雨:乜你吾信呵!唐人街系风水地哇.穷只大肥鸡,吾旦止随街跳,穷回真的跳上佢架車咯!舒舒服服跟返来.给个杂物房只鸡住,又给个果园只鸡散歩.哦,只鸡住的舒服都识感激呢!第二日都识生蛋咯!哈哈哈..

咁唧是话〝飞来鸡〞?下次去LA都去唐人街转转咯,睇下还有冇〝飞来鸭〞,〝飞来叉烧〞!萍果仔:想发达就去差倌check下,看有否悬红捉偷鸡的... haha,

天学兄:你不知道啊,差佬经常扮平民去㧓鸡啦.

电视都有得睇

版主

社区居民

QQ

snow jj:人哋话;边度有咁大只蛤乸随街跳,萍菓仔竟然有本事整咁多蛤乸四围跳!后生可威!

版主

社区居民

天涯雨:就算随街跳,也不是随便捉啊.

23万

师长

社区居民

天涯雨:

snow jj:人哋话;边度有咁大只蛤乸随街跳,萍菓仔竟然有本事整咁多蛤乸四围跳!后生可威!

天涯雨:你丐回讲错啦!等我细细声话你听.大概好多年前的一个晚上吧!我企穷个佢下班经过唐人街,佢么睇見有只大肥鸡随街跳咯!街上无人,当時佢放慢速度跟着睇,跟下跟下.哈哈哈等你估下啦!.