台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 平凡人

[贴图]睇下还认唔认得佢哋(文艺宣传队現代版)

3万

旅长

社区居民

台山蒲頭之日,也正是我们相聚之時。

317万

军长

你是我心目中炫丽的彩虹。

社区居民忠实会员

快,快,快.......

排长

原文由 平凡人 发表于 2006-9-3 4:11:03 :

原文由 杜鹃花 发表于 2006-8-30 15:57:30 :
平凡人.还是不见你在新节目里现身.什么时侯才可以看到你这位大明星呢?

......................................................................................................

杜鹃花:我唔喺大明星啊!我只喺网內中一条小蟲。你显得比我更神秘?能靜靜讲我听嗎?

平凡人.当然可以讲你听,不过你要改变旅程来美西啊.

3万

旅长

社区居民

杜鹃花:花旗国喺我響往去嘅地方啊!特别有你哋响度。今年你哋搞啲セセ5周年紀念,搞到个个去返嚟都xx+y!我都好多年冇去囉。好想見下你嘅神秘真面目,如果有机會最緊要前來相認啊???祝你哋个个同学中秋节.花好月圆.幸福快樂!

连长

平凡人:祝汝中秋快乐!吃多个月饼啦。

丐次返去,唔系去长毛穷,系去见何生吗?

若见到绝世兄、自由人等请代问好。

3万

旅长

社区居民

原文由 長毛 发表于 2006-9-30 14:06:08 :

平凡人:祝汝中秋快乐!吃多个月饼啦。

丐次返去,唔系去长毛穷,系去见何生吗?

若见到绝世兄、自由人等请代问好。

長毛:響度亦祝你同你嘅屋企人,中秋节快乐!坐住神洲去赏月。绝世兄.自由人同所有同学響度會收到你嘅问好。如果何生愿意俾番20 %股份我?我會去見下佢。哈哈!

317万

军长

你是我心目中炫丽的彩虹。

社区居民忠实会员

绝世兄不明见那个何生??????有几个呀!找帮你去可吧!

3万

旅长

社区居民

原文由 绝世男人 发表于 2006-10-2 0:18:54 :
绝世兄不明见那个何生??????有几个呀!找帮你去可吧!
哈!哈!哈!绝世兄.:长毛在香港,何生響澳門啊!

排长

原文由 平凡人 发表于 2006-9-29 21:01:33 :
杜鹃花:花旗国喺我響往去嘅地方啊!特别有你哋响度。今年你哋搞啲セセ5周年紀念,搞到个个去返嚟都xx+y!我都好多年冇去囉。好想見下你嘅神秘真面目,如果有机會最緊要前來相認啊???祝你哋个个同学中秋节.花好月圆.幸福快樂!
平凡人,几时来花旗表演,我一定会去捧你场,什么叫xx+y,我理解能力差,唔明,祝你中秋快乐.

3万

旅长

社区居民

平凡人,几时来花旗表演,我一定会去捧你场,什么叫xx+y,我理解能力差,唔明,祝你中秋快乐.

...............................................................................................................

杜鹃花:你常日当我喺明星?江湖卖藝嘅傌騮仔?唔通你喺嘅粉絲?。先多謝你嚟棒场。中秋节快樂!